Hallikausi 2015

Valokuva: J.Maimonen
Valokuva: J.Maimonen

Hallikausi on nyt ohi.

Kausi alkoi lupaavasti Tampereella 400m kisalla ajalla 48,29. Ensimmäisessä 800m hallikisassa juoksin yp.radan ennätyksen Botnia-kisoissa Vaasassa 1.49,92. Seuraavaksi oli vuorossa Jyväskylä, jossa juoksin uuden lyhyen radan ennätyksen 1.51,66. Edustin Suomea Norjassa nelimaaottelussa ja siellä lyhyen radan ennätys parani lukemiin 1.51,09.

Tampereella kisatut yleisen sarjan SM-hallikisat sujuivat hyvin omalta osaltani. Lauantaina juoksin uuden yp. radan ennätyksen 48,05 400m kisassa. Sunnuntaina juostu 800m ei ollut ajallisesti menestys, edellisenä päivänä juostu kisa tuntui vielä jaloissa. Tuplamestaruus oli kuitenkin hieno juttu!

Kaiken kaikkiaan voi olla tyytyväinen hallikauteen, valmistautuminen on ollut erilaista edellisiin vuosiin verrattuna, mutta silti tein kaikissa lajeissa ennätyksen.

Nyt on vuorossa taukoa kisoissa ja varusmiespalvelus lähenee loppuaan. Leireilen reilun kuukauden huhti-toukokuussa Portugalin Monte Gordossa vanhoissa tutuissa maisemissa. Maltan tuskin odottaa kevättä ja kesää ja tulevaa kisakautta!!!

Ville Lampinen