Kesä 2015

Kesän 2015 kisakausi jatkui 19.5 Leppävaarassa 600m kisalla (1.19) ja kesän avauskasin juoksin myös Leppävaaran mondolla (1:50,85).

Latvian Riikassa olosuhteet olivat kohdillaan, mutta jostain syystä juoksija(t) eivät olleet aivan täydessä tikissä. 1:51,19 tulos ei tyydyttänyt, mutta usko omaan tekemiseen oli silti kova. Lappeenrannan Tähtikisojen jälkeen valmentaja ja valmennettava olivat kotimatkalla suhteellisen hiljaista poikaa. 1:53,67 oli suoraan sanoen täydellinen pohjanoteeraus.

Lyhyt kevyempi jakso ohjelmaan ja katseet suunnattiin seuraavaan starttiin Hollannin Leidenissä. Sympaattinen Leidenin kaupunki ei siivittänyt huipputuloksiin, vaan kotiin viemisinä oli jälleen 1:51 pohjainen aika. Tallinnan EM-rajan metsästys jäisi Superliigan starttiin juhannuksena Venäjällä Cheboxaryssa, mutta välissä oli vielä pieni välipala alueviestien 4x400m muodossa.

Lampinen, Back ja Monni
Lampinen, Back ja Monni

Juhannus Venäjällä yllätti positiivisesti ja vihdoin myös olosuhteet olivat juoksemiselle suotuisia. Miesten 800m 11. sija, ennätys 1:48,44 ja himoittu EM-raja tarttui vihdoin mukaan! Suomen tie kävi takaisin ykkösliigaan, mutta Superliigasta jäi varmasti monelle hyvät muistot kovatasoisten starttien vuoksi.

Uusi ennätys!

image2Uusi ennätys!Ruotsin Sollentunan reissusta mainittavaksi jää ainoastaan Villanovan Jordan Williamz ja Sam McEntee, muuta tuosta matkasta ei paljon käteen jäänyt. Nyt viimeistelyä ja herkistelyä kohti Tallinnaa!

-Ville