Pajulahden maajoukkueleiri osa 2

Ensimmäisen maajoukkueleirin jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Harjoituksia on ehditty tehdä oman ryhmän kanssa, Märskyn aamuryhmän ja Salosen Tuomon kanssa ehdittiin vetää mäkitreeni Pirkkolan maisemissa. Samassa yhteydessä käytiin matkanohjaaja Salosen ja sotamies Nummelan kanssa läpi Etelä-Afrikan leirikuvioita ja muita yleisiä asioita. Afrikasta kantautui tietoa, että paikallinen kenttä on leirin ajan remontissa, mutta eiköhän tarvittavat vetotreenit saada juostua nurmikentällä!

Marraskuun lopussa koko kesän kuulokkeissa soinut tanskalaisyhtye Volbeat vieraili Helsingissä ja kesän kisat suorastaan vilisivät silmissä, Lola Montezin säestämänä. Coach Pekka vieraili Pajulahdessa nopeuskestävyys seminaarissa ja joulukuun alun treenit koostuivatkin suurin osin Wilson Kipketerin ja Natalia Antjuykhinin näyttämistä ”uusista liikkeistä”. Juoksutreeneistä palautumista edistää kylmähoito ja nyt etupihallamme sijaitseva 240 litran palautumispiste hoitaa hommaa!

Allekirjoittaneen synttäreitä juhlittiin 12. päivä tätä kuuta ja juhlan kunniaksi edessä oli NMJ-leiri ja 10x150m testi. Kova alkuvauhti kostautui tällä kertaa hiukan, mutta maaliin päästiin jälleen kerran. Henkilökohtainen happoennätys (21,2) syntyi ja perjantaina tehtiinkin vain kevyt voimatreeni ja palauttava juoksutreeni. Lauantaina oli vuorossa tonnit ja syksyn juoksumäärät näkyivät positiivisesti ajoissa – ja hapoissa. Lauantai-iltana Coach Pekka pääsi nöyryyttämään sekä salibandyssä, että pöytätenniksessä. Sunnuntaina pyöräiltiin ja juostiin. Muutama treeniviikko ja joulun + uudenvuoden vietto vielä Suomessa edessä ja sen jälkeen kutsuu Etelä-Afrikka!

Kiririnki projekti onnistui hyvin ja toivottavasti kaikki fanituotteet on saatu perille asti! Kiitos kaikille tukijoille!

-VL